תשלום בונוס בזמן חופשת לידה ושמירת הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

17/10/2009 | 09:31 | מאת: סימונה

בחוזה העבודה שלי נכתב שאחת לרבעון ישלם המעביד X ש"ח למשכורתי כבונוס. יצאתי לשמירת הריון ולחופשת לידה ולאחר הלידה התפטרתי לצורך טיפול בילד. את גמלת שמירת ההריון ודמי הלידה קבלתי מבט"ל עפ"י משכורותי האחרונות. השאלה היא האם המעביד אמור לשלם לי את הבונוסים לתקופה זו במסגרת ההתחשבנות שאני עורכת איתו כעת לגבי תשלום פיצויי הפיטורין וכו'?

שלום רב, לצערי, בונוס אינו חובה בזמן שאינך עובדת. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה