התפטרות לאחר חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

15/10/2009 | 17:37 | מאת: ליאת

שלום. חופשת הלידה שלי מסתיימת ב18/10 כבר שיצאתי לחופשת הלידה הודעתי שאנני חוזרת בתאריך הנ"ל אלה בדצמבר (על חשבוני כמובן) היום 15\10 הודעתי בעל פה למעסיקתי שאני לא חוזרת לעבודה מפני שלא ישתלם לי לעבוד ולהוציא את כל המשכורת על מטפלת או מעון (אני מקבלת מינימום ולפי שעות וכמובן ששעות העבודה שלי ירדו אם אחזור). אני עובדת במקום במשך שנה יחד עם חודשי חופשת הלידה. את מכתב ההתפטרות שלי היא תקבל בהמשך השבוע. האם מגיע לי פיצויים? האם הודעתי בזמן? תודה ליאת

שלום רב, מתי ילדת? אם הודעת תוך תשעה חודשים מיום הלידה אז זה בזמן. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה