הארכת חופשת לידה ועזיבת מקום העבודה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

15/10/2009 | 08:57 | מאת: גילת

אני עבדתי אצל מעסיק פרטי בסופר בהתחלה כקופאית ועם הזמן קודמתי לתפקיד מזכירה שאחראית על הקלדת חשבוניות סה"כ דרך המעסיק עבדתי מעל שנה ושנה לפני דרך כ"א.לאחרונה ילדתי את בני השלישי ב26 ליולי מה שאומר שאוטטו נגמרת החופשה.שאלתי היא:מה לגבי הארכת החופש ל3 חודשים נוספים?מה לגבי רצון לעזוב את מקום העבודה?ובמידה ואני היא שמתפטרת מה מגיע לי?אודה על תשובה בהקדם.

שלום רב, אם עבדת סך הכל מעל שנתיים אצל אותו מעסיק את זכאית להאריך את חופשת הלידה אף ללא אישורו. אם את מתפטרת תוך תשעה חודשים מיום הלידה מגיעים לך פיצויי פיטורין כדין. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה