הרעת תנאים???דחוף

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

14/10/2009 | 19:03 | מאת: הריונית

שלום רב, הנני בחודש חמישי,נמצאת במחלה עקב כאבי גב חמורים,מעסיקי ביקש ממני את הטלפון הנייד שנמצא ברשותי קרוב לשנתיים בטענה שזה יחסוך לו בעלויות שיחה מהטלפון במשרד, האם מותר לו לבקש זאת ממני? אודה לתשובתך המהירה

שלום רב, הדבר תלוי בנוהג המקובל בחברה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

17/10/2009 | 22:19 | מאת: הריונית

הטלפון ברשותי כבר שנתיים משמש לטלפונים במסגרת העבודה אך כולם כמובן עושים גם שיחות פרטיות ואין בעיה עם זה.המעסיק הציג זאת שהוא צריך את הטלפון לשם חסכון בעלויות השיחות כיון שהשיחות מהנייד הינן חינם לטלפונים קווים.האם מותר לו???

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה