הרעת תנאים בזמן ההריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

13/10/2009 | 18:16 | מאת: מורן

אני עובדת בעבודה פקידותית במקום פרטי כבר שנה וחצי, אני בחודש החמישי להריוני והיום הודיעו לי מעסיקיי כי הם רוצים להעביר אותי ממקום עבודתי הקבוע בעיר X לעיר Y, העבודה שהם מציעים לי שם היא עבודה שונה במעט ממה שאני עושה כיום וגם פחות שעות . השאלה : 1. האם מותר להם להעביר אותי למקום העבודה השני כשאני לא מסכימה ? 2. האם הדבר נחשב להרעת תנאים ? 3. איפה החוק מגן עלי ? תודה מראש.

שלום רב, אסור להם לשנות את משרתך בשום צורה ואופן הפוגעים בך. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה