סיום עבודה זמנית בזמן הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

13/10/2009 | 11:13 | מאת: זמנית

הי, אני עובדת 7 חודשים בחברה דרך חברת כ"א וגיליתי כעת שאני בהריון- שבוע שביעי. אני מחליפה מישהי בחופשת לידה והחוזה הוא ל-9 חודשים בלבד ואמור להסתיים בקרוב. רציתי לדעת מהן זכויותי. ידוע לי שיהיה צורך לפנות למשרד התמ"ת כי לסיים את החוזה, אך האם קיים סיכוי שמשרד התמ"ת יחליט החלטה לטובתי? תודה...

שלום רב, אם התקבלת מראש לתקופה זמנית אזי לצערי במקרים כאלה ההריון אינו מגן מבחינה חוקית. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה