התפטרות לאחר חופשת לידה ואבטלה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

13/10/2009 | 10:46 | מאת: מילי

שלום רב, הנני מועסת כמעט 5 שנים אצל אותו מעסיק וכעת עומדת לסיים את חופשת הלידה לה אני זכאית בחוק. במהלך הריוני, בשל קיצוצים, ביקש המעסיק לפטר אותי אך לא קיבל היתר מהתמ"ת. ברור לי, כי 60 יום לאחר חזרתי יפטר אותי המעסיק. בכל מקרה היה בכוונתי להאריך את חופשת הלידה כדי להמשיך ולטפל בילוד. שאלותי הן כדלקמן: 1. האם עלי לכתוב מכתב התפטרות למעסיק? 2. האם אהיה זכאית לקבלת דמי אבטלה ובאילו תנאים? 3. האם המעסיק חייב בפיצויים? תודה

שלום רב, אם את רוצה להתפטר עלייך להעלות זאת על הכתב. את זכאית לפיצויי פיטורין אם עשית זאת תוך תשעה חודשים מיום הלידה. תהיי זכאית לדמי אבטלה לאחר תקופת אכשרה בת 90 ימים. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה