קבלת תשובה מהתמ"ת

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

29/09/2009 | 11:44 | מאת: שלי

שלום פוטרתי לפני כ4.5 חודשים ועדיין לא התקבלה תשובה מהתמ"ת. אני אמורה ללדת עוד כ-3 חודשים ... התשובה שלי לעילת הפיטורין של המעסיק הייתה מוצדקת לעניות דעתי וכללה עילות שקשורות להריון. האם זמן שכזה מקובל?

שלום רב, אסור היה לו לפטר אותך לפני קבלת היתר מהתמ"ת. מדוע עשה זאת? בברכה, רחל שחר, עו"ד

07/10/2009 | 15:43 | מאת: שלי

לא ענית לי לתגובה הנ"ל... תודה

30/09/2009 | 14:06 | מאת: שלי

פוטרתי בע"פ ללא מכתב , אך למעשה אני עדיין עובדת... כמובן שהסיטואציה מאוד לא נוחה עבורי, אבל אני עדיין בעבודה.. ללא תשובה לגבי ההמשך...

30/09/2009 | 14:07 | מאת: שלי

פוטרתי בע"פ ללא מכתב , אך למעשה אני עדיין עובדת... כמובן שהסיטואציה מאוד לא נוחה עבורי, אבל אני עדיין בעבודה.. ללא תשובה לגבי ההמשך...

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה