חובת דיווח למעסיק-דחוף

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

25/09/2009 | 00:31 | מאת: אורי

היי, אני בהיריון בשבוע עשירי(לא נשואה)וכאשר גיליתי על ההיריון הבוסית שלי במקרה גם ידעה. בינתיים היא עזבה, הגיעה בוסית אחרת שנודע לה על ההיריון מהקודמת. הקטע הוא שהחלטתי לא להשאיר את ההיריון מהסיבה שאני עדיין לא מוכנה לגדל ילד. היא דורשת אישור על ההיריון ואישור על הפלה.האם אני מחויבת לתת לה? היא אומרת שהיא תערב את העורך דין של החברהאם לא אתן לה. אך זה עניין אישי שלי ואיני מרגישה צורך לדווח. אודה לתשובתך בעניין.

שלום רב, אינך צריכה לדווח לה. אם היא ממשיכה ללחוץ הסבירי לה שקיבלת ייעוץ משפטי. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה