היתר פיטורים ממשרד התמ"ת

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

24/09/2009 | 09:25 | מאת: אורלי

שלום רב, אני בחודש השביעי להריוני ומעסיקי קיבל אישור לפיטורי ממשרד התמת אך ורק ביום צאתי לחופשת לידה. שאלתי היא האם אחרי חופשת הלידה אוכל להחתים אבטלה במיידי או שאצטרך להמתין 9 יום? (הפיטורים לא באו מרצוני אלה על פי דרישת המעסיק למשרד התמ"ת שנתן את החלטתו). אשמח לתשובה בהקדם

שלום רב, אם הוא קיבל אישור מהתמ"ת אזיי עליו לתת בידייך מכתב פיטורין. גשי עם מכתב הפיטורין ללשכת האבטלה ותוכלי לקבל מייד דמי אבטלה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה