שינויים בעבודה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

24/09/2009 | 08:45 | מאת: לי

שלום רב! אני עובדת כשפית במסעדה והייתי שותפה בהקמתה כבר שנה אני בחודש 5 בעוד 1 שבוע המעביד יודע על כך יצאתי לחופשהת מחלה של שבועיים בגלל קושי פיזי ובאישור רופא. טרם חזרתי מהחופשה בפגישה שנערכה עם הבוס נאמר לי ש1 השותפים כבר לא ינהל את העסק וגם אני לא התפריט שבניתי והנהלים שבניתי כבר לא קיימים ועכשיו הבוס רוצה שאני אהיה טבחית מן השורה בעבר עבד איתי חלק מהיום עוד טבח כעת הבוס לא מוכן שזה יהיה, מחוסר תקציב ורוצה שאני יעבוד לבד בפגישה האמורה אמרתי לבוס שקשה לי להיות לבד משאות כבדים ומעמסה פיזית הוא אמר לי להפחית שעות אם אני רוצה כמובן שהמשכורת שלי תיפגע אך הוא אומר שאין לו מה לעשות הוא רוצה לארגן את כל העסק מחדש . הבוס הקודם פשוט נעלם מהעסק שאלתי היא: האם זו הרעת תנאים? ממהם זכויותייי במקרה של התפטרות? האם מותר לו להדיח אותי מתפקידי למרות שלא הייתה הודעה רישמית על כך גם לעובדים הם ממש לא מבינים מה קורה בעסק הוא משנה דברים מעכשיו לעכשיו אודה על מענה מהיר

שלום רב, אם את הבעלים כיצד ניתן לפטר אותך? בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה