מישהי הוסיפה לי תגובה ופיספסת אותי.....

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

23/09/2009 | 23:45 | מאת: מיטל

לפני כחודש התקבלתי לעבודה חדשה,תאריך התחלת העבודה הינו ה 1.10 .לפני כשלושה שבועות (שבוע לאחר ראיון העבודה וההודעה שהתקבלתי)נודע לי כי אני בהריון,אתחיל את העבודה בחודש השני להריוני.לא הודעתי עדיין למעסיקים על המצב החדש.שאלתי היא האם הם יכולים לפטר אותי כשיוודע להם?אני יודעת שאני לא חייבת להודיע עד חודש חמישי אבל האם יהיה לי מספיק וותק,כדי להיות מוגנת מפיטורין?

שלום רב, הותק הנדרש לצורך קבלת חסינות מסויימת מפיטורין הוא חצי שנה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

24/09/2009 | 10:43 | מאת: מיטל

אבל נאמר לי כי יש חסינות על רקע אפליית דת גזע ומין.זו טעות?

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה