התחלת עבודה חדשה בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

21/09/2009 | 15:08 | מאת: מיטל

שלום, לפני כחודש התקבלתי לעבודה חדשה,תאריך התחלת העבודה הינו ה 1.10 .לפני כשלושה שבועות (שבוע לאחר ראיון העבודה וההודעה שהתקבלתי)נודע לי כי אני בהריון,אתחיל את העבודה בחודש השני להריוני.לא הודעתי עדיין למעסיקים על המצב החדש.שאלתי היא האם הם יכולים לפטר אותי כשיוודע להם?אני יודעת שאני לא חייבת להודיע עד חודש חמישי אבל האם יהיה לי מספיק וותק,כדי להיות מוגנת מפיטורין?

22/09/2009 | 21:58 | מאת: פורפור

שלום! אני עם בעיה דומה לשל מיטל רק שבמקרה שלי,המעסיק ידע על הריוני ולאחר כשלושה שבועות פיטר אותי בהיתעלמות מוחלטת מלאומר את הסיבה לפיטורין.האם הנני מוגנת בחוק בצורה כלשהיא?

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה