הארכת חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

21/09/2009 | 14:31 | מאת: ג

שלום רב, אני עובדת במקום מסוים מ-1/9/06 אחרי שנה שעבדתי במקום נפצעתי בעבודה והייתי במשך שנה ו-4 חודשים בבית בגלל תאונת עבודה בחודש דצמבר 2008 חזרתי לעבודה וגיליתי שאני בהריון בסוף יוני2009 ילדתי את בני בשעה טובה ב-סוף החודש (ספטמבר) אני אמורה לחזור לעבודה מה הנוהל לגבי אם אני מאריכה את חופשת הלידה ? וכמה חודשים אני זכאית להאריך? והאם ניתן לפטר אותי כשאחזור לעבודה? בתודה מראש

שלום רב, את יכולה להאריך את חופשת הלידה רק עם אישור המעסיק. ניתן לפטר אותך רק לאחר 60+30 ימים. בתקווה שלא יפטרו. גמר חתימה טובה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה