התפטרות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

21/09/2009 | 00:28 | מאת: ורד

הנני 4.5 חודשים לאחר לידה, כרגע אני בחופשה ללא תשלום, אני אמורה לחזור מחופשה ב-1.11.09 .(הנני עובדת כ- 8 שנים באותו מקום) הייתי מעונינת לדעת: 1.האם לאחר חזרתי לעבודה לתקופה של חודש וקבלת מכתב פיטורים מהמעסיק מזכה אותי בדמי אבטלה ללא המתנה? 2.ובאם אינני חוזרת לעבודה ומודיעה על התפטרות עקב טיפול בילד , מהי תקופת ההמתנה? 3.האם יש מצב שבו לא אומרים להמתין? תודה ורד

שלום רב, 1. מכתב פיטורין מזכה בדמי אבטלה ללא המתנה. 2. תקופת ההמתנה 90 ימים. 3.לא. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

23/09/2009 | 11:00 | מאת: שי

האם מגיע לי תשלום הודעה מוקדמת להתפטרות בעת הערכת חופשת הלידה? אני מודיעה על הודעה מוקדמת של חודש והאם מגיע לי על כך תשלום הודעה מוקדמת?(התשלום הוא על חודש עבודה).התפטרתי לשם גידול הילד שהוא היה בן 5 חודשים. המעביד לא מוכן לשלם את תשלום הודעה המוקדמת. האם מגיע לי התשלום?

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה