חופשת לידה,זכויות

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

19/09/2009 | 23:25 | מאת: הדס

שלום, שמי הדס ואני עצמאית כבר תשעה חודשים והצהרתי על 3500 ש"ח כול חודש בערך רציתי לדעת מהם זכויותי לאחר הלידה הכוונה כמה אני אמורה לקבל אם בכלל? ורק אציין שלא היו לי תלושים ממקום עבודה אחר לפחות שנה קודם?

שלום רב, באיזה חודש את להריונך? האם תצברי עד הלידה 18 חודשים מלאים של הפרשה לביטוח הלאומי. בברכה, רחל שחר, עו"ד

25/09/2009 | 18:43 | מאת: הדס

שלום רב לך,אני כבר בשבוע ה-39 להיריוני זאת אומרת שסה"כ מפתיחת ההעסק ועד ללידה בעזה"ש אני יצבור אולי אחד עשרה חודשים.לכן רציתי לדעת אם מגיע לי ואם כן אז כמה? תודה רבה....

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה