האם המעסיק יכול לאסור עלי לצאת לחופשה ללא תשלום

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

19/09/2009 | 13:18 | מאת: שואלת

אני עובדת במקום עבודתי למעלה משמונה שנים.אני אמורה לצאת לחופשת לידה בעוד כשלושה חודשים.ברצוני להאריך את חופשתי ובתום שלושת החודשים שמגיעים לי לקחת עוד ששה חודשים ללא תשלום.המנהל שלי אמר לי שבשום אופן הוא לא הולך לאשר לי את זה ושיש לבקש אשור על כך מההנהלה הבכירה וגם היא לא חייבת לאשר אם המנהל האישי לא מאשר זאת האם נכון הדבר?

שלום רב, הדבר אינו נכון.את יכולה לצאת לחל"ת ללא כל אישור. מעסיקים אומרים כל מיני דברים, הוא טועה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה