הטבות בשמירת הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

17/09/2009 | 12:49 | מאת: שרון

שלום אני נמצאת בשמירת הריון כ5 חודשים כרגע אני נמצאת בחודש 9 אני עובדת בבית זיקוק פז אשדוד ומפרישה את כל התשלום מדי חודש לקרן פנסיה וקופת גמל לפי דרישת המעסיק החברה שאני עובדת יש הטבות שמקבלים כגון מתנה כספית לחגים תשלום עבור קייטנה לילדים בחופש ועוד כמה הטבות שראיתי שזה לא נכנס התברר לי מהנהלת החשבונות שזה לא מגיע למי שנמצאת בשמירת הריון כי הם בדקו וראו שיש הטבות שכאשר המעסיק לא משלם משכורת הוא לא חייב לשלם על ההטבות הללו אני לא ראיתי איפה זה רשום ורציתי לשאול האם זה נכון וחוקי יש לציין שאני עובדת כ3 שנים במקום העבודה ואני בתנאים לפי ההסכם הקיבוצי אשמח לקבל תשובה תודה שרון

אני חייבת לראות את ההסכם הקיבוצי כדי לענות. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה