מתו הודעה מוקדמת קצרה יותר

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

17/09/2009 | 09:18 | מאת: לידי

אני מתפטרת מעבודתי על מנת לטפל בתינוקת שלי שהיא בת 7 חודשים. על פי חוק אני מחוייבת לתת למעסיק הודעה מוקדמת של 30 יום .אולם אין באפשרותי לתת אותם , מה זה אומר מבחינתי ומבחנת פיצויי הפיטורים שאני זכאית להם אם אני נותנת למקום העבודה שלי פחות מכך רק 17 יום ומצינת זאת במכתב ההתפטרות שלי שמועד ההודעה המוקדמת היא מ 30.08 ועד ל 17/09

שלום רב, לצערי, אם אין באפשרותך לתת הודעה מוקדמת המעסיק יוכל לנכות זאת מכספי הפיצויים שכן קיימת חובת הודעה מוקדמת. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה