הראת תנאים בעבודה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

16/09/2009 | 15:09 | מאת: מיכל

היי אני עובדת כפקידה מינואר 2006 סה"כ 4 שנים. לפני שלושה חודשים ילדתי נסיכה קטנה. כרגע המצב הפיננסי בעבודה לא טוב והבוס רוצה להחתים אותי על חוזה שאני יעבוד 4 ימים בשבוע במקום 5 ימים בשל זאת גם המשכורת שלי תפחת ב-900 ש"ח שזה די קריטי בשבילי. לא רק המשכורת תפחת אלא גם הבונוסים שלי. כמה שאלות: 1. האם אני יכולה להגיד לו שאני לא יחתום על החוזה, המעסיק יכול לפטר אותי? 2. במידה ואני יתפטר בשל הראת תנאים האם מגיע דמי פיצויים? 3. במידה ואני מתפטרת אני יכולה לקבל דמי אבטלה? אני מאוד יודה לתשובתך מיכל

שלום רב, אכן זו הרעת תנאים. עלייך להתריע בפניו שזו הרעת תנאים. ההתראה צריכה להיעשות בכתב. בברכה, רחל שחר, עו"ד

17/09/2009 | 08:47 | מאת: מיכל

היי לא ענית לי על השאלות: 1. האם אני יכולה להגיד לו שאני לא יחתום על החוזה, המעסיק יכול לפטר אותי? 2. במידה ואני יתפטר בשל הראת תנאים האם מגיע דמי פיצויים? 3. במידה ואני מתפטרת אני יכולה לקבל דמי אבטלה

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה