דמי לידה לאחר אבטלה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

16/09/2009 | 13:24 | מאת: ציונה

אני מובטלת ובהריון. אני זכאית לדמי אבטלה עד הלידה (דצמבר). האים אני זכאית לקבל דמי לידה (כ-3 חודשים, כשאני כביכול בחופשת לידה) הרי רק אחר כ-3 חודשים אחרי הלידה, אני מתכוונת לחזור למעגל העובדים(בתקווה אמצא עבודה). תודה מראש

שלום רב, על מנת לקבל דמי לידה אמורים להיות מורשים בעבורך דמי ביטוח לאומי 18 חודשים טרום הלידה. שנה טובה, רחל שחר, עו"ד

21/09/2009 | 10:47 | מאת: ציונה

עד הלידה אני אהיה מובטלת (מקבלת דמי אבטלה) כחצי שנה אך לפני האבטלה עבדתי כ-6 שנים. האם יש לי זכות לדרוש דמי לידה? תודה

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה