עבודה חדשה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

15/09/2009 | 12:39 | מאת: ליה

שלום אני נכנסתי כמחליפה לאשה שיצאה לחופשת לידה בתחילה נאמר לי כי העבודה היא לחודשיים ולאחר מכן נאמר כי ייתכן וישאירו אותי בקביעות. לאחרונה אני ובעלי מנסים להכנס להריון שאלתי היא במידה ונכנסתי להריון האם אני מחוייבת להודיע למעביד ומה התנאים שמגיעי לי? האם יש עילה לפיטורים מאחר ואני חדשה בחברה וללא קביעות? תודה ושנה טובה

שלום רב, את מחוייבת להודיע רק החל מחודש חמישי ואילך. הריון זו לא עילה לפיטורין. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה