חובות מעסיק לאחר לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

15/09/2009 | 10:50 | מאת: עופרי

שלום רב אני פונה כמעסיקה, ישנה עובדת שלנו שהחלה את עבודת במאי 08 ובמאי 09 ילדה את בנה הבכור. העובדת הועסקה אצלנו בכ40% משרה. לאחרונה הסתיימה חופשת הלידה והיא מעוניינת לחזור לעבודה אך לאור המצב במשק אין לנו צורך בה. מה החובות שלנו כלפיה? האם עלינו לקבלה בחזרה? לכמה זמן? האם צריך לשלם לה פיצויים בהתחשב שעד הלידה עבדה בדיוק שנה? תודה

שלום רב, לא הבנתי את השאלה על בוריה. אם תרצי תוכלי ליצור עימי קשר ולפרט טלפונית מה מהות הבעיה. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה