שאלה בנוגע לשמירת הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

14/09/2009 | 13:07 | מאת: קרנונה

מה אומר הסעיף הבא (מתוך האתר של ביטוח לאומי): בכל מקרה לא תשולם גמלה לתקופה העולה על שבועיים לפני היום שנערכה לתובעת הבדיקה הרפואית הראשונה שבה נקבע שהיא זקוקה לשמירת היריון. הרופא הוציא אותי לשמירת הריון ב 1/09 וכתב שהוא שלח אותי לאקו לב. תאריך האקו לב הוא ב 15/09. האם זה אומר שרק החל מה 15/09 אקבל תשלום מביטוח לאומי??? ממש לא הבנתי את הכתוב. תודה וחג שמח

שלום רב, אנא פני בעניין זה לפקיד המוסד לביטוח לאומי ושאלי אותו ספציפית על המקרה שלך. שנה טובה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה