פיטורין לאחר חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

13/09/2009 | 21:53 | מאת: טס

שלום, לאחרונה סיימתי את חופשת הלידה שלי ומאחר ולמעביד שלי אין אפשרות להעסיק אותי עוד, אני מקבלת שכר למשך 60 יום, ולאחר מכן אקבל מכתב פיטורין. בינתיים מצאתי מקום עבודה שמתאים לי ורציתי לדעת אם אני יכולה לעבוד בתקופה הזאת ולהמשיך לקבל את השכר המגיע לי למשך 60 יום על פי חוק. אשמח לתשובה בהקדם.

שלום רב, האם זו משרה מלאה או חלקית? אם חלקית אפשר אם מלאה אי אפשר כי את עדיין נחשבת לעובדת במקום העבודה הקודם. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה