בהמשך לעזיבת עבודה בזמן טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

13/09/2009 | 18:34 | מאת: רחל

תודה על תגובתך, אני מזכירה את שאלתי מכיון שהיא נשאלה לפני מספר שבועות, האם אפשר לקבל פיצויי פיטורין מהמעסיק למרות שאני זו שמתפטרת בגלל הקושי בטיפולי פוריות? בתגובה לשאלתי, שאלת לגבי משך העבודה שלי ואופי הטיפולים: אני עובדת שנתיים וחצי. אני עוברת טיפולי IVF, אני יוצאת תכופות לבדיקות דם ואולטרא סאונד, כאשר בכל מחזור טיפול יש שאיבת ביציות, בדיקות דם ואולטרא סאונד, נטילת תרופות והחזרת עוברים.

שלום רב, האם יש לך מכתב מרופא שאומר שאינך יכולה לעבוד? רק עם מכתב כזה ניתן יהיה להתפטר מחמת מצב בריאותי. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה