שמירת הריון הורדה בשעות עבודה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

12/09/2009 | 22:39 | מאת: טלי לי

הנני עובדת במשרה ניהולית ומלאה .קיבלתי מכתב מרופא הנשים שלי להמלצה לעבוד 5 שעות ביום לחודש .עקב דימום בהריון .איך מתבצע התהליך מול מקום העבודה ? האם זה נחשב כימי מחלה ? אני מקבלת בונוסים כחלק מהשכר שלי , איך זה אמור להשפיע על השינוי במשרה? תודה ושבוע טוב

13/09/2009 | 11:39 | מאת: ויק

גם אני בהריון וגם אני עובדת בין 7-8 שעות ביום במקום 9. כיוון שמיציתי את מכסת ימי המחלה שלי, השעות החסרות מקוזזות משכרי. הבוקר גיליתי שגם את מכסת ימי החופשה המגיעים לי עפ"י ההסכם האישי שלי ( 19 יום בשנה , מקזזים בהתאם לכמות השעות שביציעתי בפועל. לדוגמא - הגעתי ל 80% משרה, אני מקבלת 80% מהכמות שנקבעה. האם זה חוקי ? בעצם מורידים לי פעמיים - גם מהשכר וגם מימי החופשה. הרבה תודה.

שלום רב, יש צורך שעו"ד יבחן את המקרה באופן ספציפי להבין את מקור הבעיה. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה