תביעת הרעת תנאים באיחור

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

11/09/2009 | 13:20 | מאת: דן

אני עבדתי במקום לאחר שלא יכלו לשבץ טכנית את כל שעות העבודה במערכת הפחיתו באחוז משרה אני המשכתי לעבוד בלית ברירה לאחר שנה כשבוע לפני תחילת הלימודים הודעתי שאני הולכת לעבוד במקום אחר. 1.האם היום אני עדיין יכולה לתבוע פיצויים עקב הרעת תנאים שלפני 14 חודש 2.האם היה אסור לי להודיע על התפטרותי שבוע לפני תחילת הלימודים כאשר מצאתי מקום עבודה יותר טוב בשבילי

שלום רב, לצערי הזמן שחלף מסמס את התביעה הפוטנציאלית ואינך יכולה לתבוע. בברכה, רחל שחר, עו"ד

13/09/2009 | 14:09 | מאת: דן

תודה לגב'שחר אולם כבודך לא התייחס לשאלתי השניה האם היה אסור לי להודיע על התפטרותי שבוע לפני תחילת הלימודים כאשר מצאתי מקום עבודה יותר טוב? תודה

18/09/2009 | 12:15 | מאת: דן

דחוף אם תוכלי לענות לי

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה