מנהלת מתעללת

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

11/09/2009 | 13:13 | מאת: ליללווו

שלום רב, אני עובדת כשנה וחצי במקום עבודה טובעני מאד מבחינת שעות ויחס של המנהלת הישירה שלי. למרות שאני בהריון היא ממשיכה לצרוח ולהלחיץ. הבעיה שכמו שאני יודעתשהיא לא יכולה לפטר אותי היא יודעת שאני לא יכולה להתפטר, מה שגורםלה להתנהג אפילו יותר גרוע. מה אני יכולה לעשות? אני פוחדת שההריון יפגע עקב הלחץהנפשי שאני נמצאת בו. איך החוק מגן עלי? עד כמה שעות עבודה אני צריכה לעבוד ביום? תודה

שלום רב, הקליטי אותה צורחת והקליטי היטב מה היא אומרת. לאחר שתהיינה לך ראיות תוכלי לשוב וליצור עימי קשר. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה