דמי לידה פחותים משכר מינימום

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

09/09/2009 | 22:16 | מאת: מיכל

שלום רב, אני מועסקת כרגע בשליש משרה בהיקף של כ2000 ש"ח לחודש ,יש חודשים שהסכום עלול להיות אפילו פחות... מה זה אומר מבחינת דמי הלידה? האם אקבל את אותו הסכום או שמגיע לי יותר מביטוח לאומי מכיוון שאפילו לא מדובר בשכר מינימום? כמו כן, הסכומים משתנים מדי חודש ,האם יהיה ניתן לקבל לפי החודשים עם השכר הגבוה יותר? בתודה מראש.

שלום רב, דמי לידה הם ממוצע של שכרך בשלושה חודשים אחרונים לעבודה. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה