חישוב פיצויים לאחר חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

07/09/2009 | 12:45 | מאת: קטיה

עבדתי 9.5 שנים לפי שעה.הממוצה החודשית הייתה 4000.השנה אחרונה הייתי בהריון .בגלל זה הייתי כמה פעמים בחופש מחלה וגם הייתי לוקחת חופשים לבדיקות.ושישבו לי את הפיצוים יצאה שהממוצה 3000.האם זה נכון לקחת לחישוב שנה אחרונה או שצריך לחשב שעות עבודה של שנה הקודמת?מה לעשות?

שלום רב, החישוב הוא ממוצע 12 חודשי עבודה אחרונים. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

09/09/2009 | 08:15 | מאת: קטיה

האם תשלומים עבור חופשים וימי מחלה ששולמו בשנה האחרונה נכנסים לצורך החישוב פיצויים? עבדדתי לפי שעה.

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה