פיטורים עקב מעבר ליד הילד

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

07/09/2009 | 07:57 | מאת: מיה

אני עובדת במרחק 100 ק"מ מהבית. בני בן שנה וחצי. לאחרונה מצאתי עבודה במרחק הליכה מהבית וכאשר הגשתי את מכתב ההתפטרות הודיעו לי שאני לא אקבל את דמי הפיצויים (כי רוצים שאני אשאר ואני לא מוכנה). רציתי לדעת, האם העובדה שאני עוברת לעבוד ליד הבן שלי לא עוזרת לי מבחינה חוקית לקבל את פיצויי הפיטורין (מסיבה זו אני עוזבת את מקום העבודה). תודה רבה

שלום רב, לא מגיעים לך פיצויים שכן חלפו 9 חודשים. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה