דמי אבטלה ופיצויים לאחר חל"ת

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

06/09/2009 | 19:16 | מאת: אמא צעירה

שלום ילדתי ב1.5.09, חופשת הלידה הסתיימה ב6.8.09 ולקחתי חל"ת עד היום 6.9.09. חזרתי לעבודה היום אך בכוונתי להודיע למעסיקי על התפטרותי. האם חל"ת של חודש ישפיע על דמי האבטלה אותם אקבל? בנוסף, כיצד יחושבו דמי האבטלה? שאלה נוספת- בחודש אוגוסט בכל שנה משולמים בחברה דמי הבראה, אך זהו החודש בו הייתי בחל"ת. האם עלי לקבלם בכל מקרה עם פיצויי הפיטורין? תודה רבה

שלום רב, לחישוב גובה דמי האבטלה אנא פני למשרד התעסוקה. את דמי ההבראה עלייך לקבל כרגיל. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה