ועוד שאלה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

06/09/2009 | 14:51 | מאת: שירי

סליחה, יש לי שאלה נוספת. אני עובדת עצמאית כבר הרבה שנים. בנוסף, עכשיו (בתחילת הריון) אני מתחילה לעבוד כשכירה במשרה חלקית - רק פעם בשבוע. ב''ה יש לי בדיוק 6 חודשים עד הלידה. איך ייחשבו דמי חופשת לידה - מלוא התשלום שמגיע לי עבור עבודתי כעצמאית + מה שמגיע עבור משרתי החלקית כשכירה (שזה כפי שאני מבינה רק חצי כאעבוד רק 6 חודשים) או אחוז מסויים משתי העבודות שלי???

שלום רב, לדעתי באופן יחסי לכל עבודה אבל תוודאי זאת סופית מול המוסד לביטוח לאומי. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה