תשלום למטפלת

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

06/09/2009 | 09:29 | מאת: יעל

יש אצלי מטפלת שאני משלמת עבורה ביטוח לאומי. היא מתכננת להכנס להריון עוד מעט. ושאלתי היא האם אני אמורה לשלם לה 3 חודשי דמי לידה.... 12 אלף שח בקירוב..... ואם ילדי ילכו אליה הביתה האם אני פטורה מתשלום זה? אני לא מנסה להתחמק אולם... הוצאה מסוג זה גבוהה מאוד בהתחשב שעלי להוציא סכום כפול עבור מטפלת מחליפה.... תודה

שלום רב, לצערי הרב לא הבנתי את השאלה. עובד הוא עובד לא חשוב היכן מתבצעת העבודה. את דמי הלידה משלם הביטוח הלאומי. בברכה, רחל שחר

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה