פיצויים לאחר התפטרות ממקום עבודה - דחוף ביותר!

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

31/08/2009 | 09:46 | מאת: natalusik

שלום רב, התחלתי לעבוד במקום עבודתי ב 24/08/2008 יצאתי לשמירת הריון 24/4/2009 ועד יום הלידה שהוא בעצם 01/07/2009 אני מעוניינתלהתפטר מעבודתי עקב טיפול בילד יחד עם זאת מעוניינת לקבל את הפיצויים שמגיעים לי. כידוע לי זמן שמירת ההריון לא תמיד נחשב כוותק או רק מצתברים כמה ימים. 2 שאלות: 1. עם ילדתי ב 1/7/09 באיזה תאריך אני צריכה לחזור לעבודה? 2. כמה זמן חסר לי כדי שהוותק שלי יהיה שנה עם לחשב במינימום את הימים של שמירת ההריון?

שלום רב, אנא פני בשאלות אלה למוסד לביטוח לאומי. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה