שואלת שנית, חשוב לי מאוד

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

30/08/2009 | 23:38 | מאת: חגית

שלום. במקום העבודה שלי ימי החופשה קבועים: כל העובדים יוצאים לחופשה של שלושה שבועות באוגוסט. אני ילדתי ב16.7, כך שלמעשה "פיספסתי" את החופש שלי. האם המעביד מחוייב לשלם לי על ימי החופשה האלה, או שהפסדתי אותם?

01/09/2009 | 15:47 | מאת: רחל שחר

שלום רב, האם במקום העבודה שלך ניתן לצבור ימי חופשה? בברכה, רחל שחר, עו"ד

01/09/2009 | 21:30 | מאת: חגית

לא, כולם מחוייבים לצאת לחופשות באותם ימים, על פי לוח חופשות של משרד הרווחה (אני עובדת בעמותה שמפעילה מועדוניות לבני נוער והחופשות תואמות את זמני החופשות בבתי הספר). ראוי לציין כי לאורך השנה אני מקבלת הרבה יותר ימי חופש מאשר המינימום ההכרחי לעובד. תודה מראש על תשובתך.

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה