עזיבת עבודה בזמן טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

27/08/2009 | 17:12 | מאת: רחל

שלום רב, אני נמצאת באמצע מחזורי טיפולי פוריות. הטיפולים מקשים עלי ואני רוצה לעזוב את עבודתי. האם יש אפשרות לקבל פיצויים מהמעסיק למרות שזו אני שמתפטרת ?

שלום רב, שאלה מאוד מעניינת מבחינה משפטית. כמה זמן את עובדת? מה מהות הטיפולים? בברכה, רחל שחר, עו"ד

11/09/2009 | 15:17 | מאת: רחל

תודה על תגובתך, אני עובדת שנתיים וחצי. אני עוברת טיפולי IVF, אני יוצאת תכופות לבדיקות דם ואולטרא סאונד, כאשר בכל מחזור טיפול יש שאיבת ביציות, בדיקות דם ואולטרא סאונד, נטילת תרופות והחזרת עוברים.

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה