רחל שלום - אני עוד לא בטוחה שאני בהריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

23/08/2009 | 04:30 | מאת: ירדנה

אבל הבוסית שלי שמעה שאני מנסה להכנס להריון ופתאום פוטרתי (עובדת כשנה במקום העבודה).תחילת העבודה עם הבוסית היתה ברגל שמאל, אבל במהלך החודשים הסתדרנו, ולראייה - היא אף אישרה לי קידום לפני כחודשיים. בינתיים, מהרגע ששמעה על הנסיונות להרות - הודיעה לי שאני מפוטרת בתואנות מגוחכות. הודעתי להנהלה שידוע לי מה עומד מאחורי הפיטורין וכי באם לא יימצא לי מקום אחר - אחשוף בפניהם את הסיבה (לא ציינתי במפורש שמדובר בהריון או בניסיון להרות מכיוון שזה היה מוקדם מדי לדון בנושא, מה גם שהאמנתי שיימצא לי מקום חלופי במשרד). קבלתי מכתב פיטורין ביום ראשון לפני שבוע (עם מתן 21 יום) ואני מצפה לתשובה לגבי ההריון בשבוע הקרוב. כיצד עליי לפעול בינתיים?

שלום רב, האם יש לך ראיות כלשהן?

25/08/2009 | 00:52 | מאת: ירדנה

לאחר מכן החליטה כי היא לא מתכוונת לשלם לי שעות נוספות שאישרה לי (זאת לאחר שהשעות כבר נעשו בטענה שעובדת הישארותי במשרד לאחר השעות אינה אומרת שבאמת עבדתי). כשניסיתי למחות, הודיעה לי שאני מוזמנת לערער על החלטה זו בפני כ"א. סרבתי ובקשתי לנסות לפתור את הסוגיה עימה. היא סרבה ולאחר יום קבלתי זימון לכ"א ומשם הכל התגלגל...

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה