פיטורין בתקופת טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

20/08/2009 | 23:28 | מאת: רונית

שלום רב, פוטרתי מעבודתי במהלך טיפולי פוריות, כאשר הודעת הפיטורין נמסרה בע"פ ולא במכתב רישמי של החברה. נמסר לי כי יצרו איתי קשר ע"מ למסור לי את כל המסמכים הנחוצים. חשוב לציין כי לא שיתפתי את המעסיק בדבר היותי מטופלת בטיפולי פוריות. רק במעמד הפיטורים בע"פ חשפתי זאת בפניו. 1. האם הפיטורים חוקיים? (למרות שלא שיתפתי את המעביד בטיפולים)? 2. פיטורין בע"פ תופסים?

שלום רב, לצערי הרב אם המעביד לא ידע על טיפולי הפוריות מותר לו לפטר אותך. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה