2 תלושי משכורת - מענק לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

19/08/2009 | 19:30 | מאת: דפי

שלום אני בהריון בחודש שמיני . אני עובדת בשני מקומות עבודה כבר שנה, משרה אחת של 75 % ומרוויחה 7000 ש"ח ברוטו , ובעבודה השנייה (השלמת הכנסה) בערך 60 שעות חודשיות בסך של 1500 ש"ח בחודש , משני המקומות אני מקבלת תלוש משכורת, מה עליי לעשות על מנת לקבל מענק לידה ? מגישים את התלושים של שני המקומות ? לפי מה מחשבים את הסכום המענק ?

שלום רב, אנא פני בעניין זה למוסד לביטוח לאומי לבירור ספציפי של זכאותך. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה