עזרה דחופה ביותר - אובדת עצות !!

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

19/08/2009 | 17:57 | מאת: אתי

שלום, חזרתי לעבודה מחופשת לידה(ללא הארכה)בתחילת יולי. למעסיקי לא היתה עבודה עבורי ומצאת את עצמי 8 שעות ביום ללא תעסוקה. אח"כ החליט להפוך אותי לפקידה(ואני מנהלת..!!) התרעמתי על כך באשני מנהלת משאבי אנוש והיא הודיעה לי כי אין להם משהו אחר בשבילי כך שאבחר או להישאר ולא לעשות כלום או שאלך הביתה וישלמו ליוהיא תהיה עימי בקשר ברגע שתהיה עבודה. בחרתי את האופציה השניה.מאז עברו חודשיים.כלומר עברו ה60 יום בהם אסור היה להם לפטר אותי(המשכורת שולמה במלואה בחודשיים האלו) ובנוסף עבר עוד חודש כמעט. אף אחד מהחברה לא יוצר איתי קשר. האם מותר להם שלא לשלם לי החודש ?? האם מותר לנכות זאת מימי החופש שלי מבלי להודיע לי ? מה לעשות ?? האם להתקשר אליהם ?? אני יודעת מנסיון העבר שכשאתקשר יתחילו לטרטר אותי ... אנא עזרתך !!!

שלום רב, טוב, אכן מאוד מסובך. קודם כל צרי עימם קשר והקליטי אותם מודים שזו העסקה שהציעו לך. כשתהיה לך ההקלטה נתקדם הלאה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

23/08/2009 | 09:40 | מאת: אתי

הי, תודה על תשובתך. עוד באותו היום ששלחו אותי הביתה בתשלום כבר הקלטתי את מנהלת משאבי אנוש. מה אני עושה עכשיו ? יוצרת קשר? ממתינה למשכורת שתיכנס ?? אנא עזרתך...

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה