הרעת תנאי עבודה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

18/08/2009 | 21:24 | מאת: מיקי

אני בת 36,בחודש שביעי להריון עובדת במשרה גלובאלית במקום העבודה כבר שלוש שנים. לפניי כשבועיים הודיע המנכ"ל לכלל העובדים שמהיום עובד שלא יעבוד 180 שעות ,ינוקו השעות משכרו של העובד(אנו עובדים גלובאלית, אבל מחייבים לקוחות על פי שעות עבודה). יתרה מזאת, לא הוזכרשום פרט על כך שאם נעבוד מעל משרה של180 שעות נקבל תוספת של שעות נוספות. יש לי שתיי שאלות: 1. האם הצעד שעשה המנכ"ל הינו חוקי בכלל בהנחה שיש לכולננו חוזים אישיים? 2.האם יכולים להכיל את התנאים הללו גם עליי או שזה נחשב שינוי בתנאי העסקה של אישה בהריון וזה לא חוקי? אודהמאודמאוד לעזרתכם.

שלום רב, בעיקרון על פניו זה נשמע לא חוקי ואולם עלייך לפנות לייעוץ משפטי ספציפי על מנת שעורך דין יראה את החוזה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה