פיצויים

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

18/08/2009 | 14:56 | מאת: חנה

אני עובדת כ-5 שנים בעסק פרטי השייך לחברה שלי.אני כרגע בחופשת לידה ואני הודעתי לחברתי כי אני לא חוזרת לעבוד מפני שאני מתחילה לעבוד בתום ח.לידה בעבודה הקרובה למקום מגורי על מנת להיות קרובה יותר לטיפול בילדתי: 1. האם מגיעים לי פיצויים? 2. האם עליי להגיש התפטרותי בכתב וכמה זמן לפני תום ח.לידה? 3. אין לי שום הסכם חתום מכיון שסמכתי על יושרתה של חברתי, האם מגיעים לי הפרשים של הבראה, ימיי חופשה וכדומה? תודה מראש.

שלום רב, 1. כן 2.בכתב לפחות 30 ימים לפני תום חופשת הלידה. 3. מגיעים לך הפרשים על פי חוק, אין צורך בהסכם כתוב בתנאים ספצפיים אלה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה