צריכה תשובה בבקשה מהירה!

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

18/08/2009 | 12:29 | מאת: מורן

שלום, אני עובדת מזה כשנה כפקידת הזמנות בחברה ואני בחודש רביעי להריוני, מזכירת החברה התפטרה והוחלט להעביר אלי בנוסף לתפקידי (הכולל משרה בת 9 שעות עבודה)את תפקידה,וזאת על מנת לחסוך במשרה ולהביא מישהי חדשה לתפקיד. מה גם שזה ממש מתאים להם כי אינני מקבלת שום דבר נוסף בתמורה לכך במשכורתי. מבחינתי דבר זה מרע לי את התנאים כאן. ברצוני לדעת אם אני יכולה לסרב לעניין מטעמי חוק? או שזה מותר. אשמח אם תאמרי לי מהם תנאיי בעניין זה. מודה לך והמשך יום טוב מורן

שלום רב, זה לא נחשב להרעת תנאים מבחינת החוק והפסיקה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה