הראת תנאים

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

17/08/2009 | 17:02 | מאת: פצונה

אני אחרי חופשת לידה ואני לא יכולה לחזור לעבוד עקב הראת תנאים המעסיק לא משלם משכורות ובמשך השנה לא הפריש כסף לביטוח מנהלים למרות שנלקח ממני סכום עבור הביטוח ולא הופקד אני יודעת שאני יכולה לטעון שאני לא חוזרת עקב טיפול בילדים ולקבל אבטלה אבל יש לי עבודה ממתינה שחבל לי לפספס אותה. למרות בקשותי החוזרות למכתב פיטורים הנ"ל ולסיכום ביננו אני לא מקבלת שום תגובה האם אני יכולה להגיש מכתב פיטורים עקב הראת תנאים או שאני יחזור לעבודה ואח"כ יתבע את מה שמגיע , או פשוט לא להתחיל לעבוד במקום אחר אשמח לתגובתכם המהירה

שלום רב, מהי הרעת התנאים המדוברת? בברכה, רחל שחר, עו"ד

17/08/2009 | 21:55 | מאת: פצונה

בזמן שעבדתי אצלו המעסיק גבה ממני כסף עבור ביטוח מנהלים ולא הפריש לקופה את הסכום שנלקח ממני ואת הסכום שהיה אמור להפקיד עבור הפנסיה ובזמן ההיריון שינה לי את התפקיד ממנהלת לפקידה

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה