הודעה על אי חזרה לעבודה בטלפון דחוףףףף

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

16/08/2009 | 15:05 | מאת: רויטל

אני אמורה לחזור לעבודה בתאריך 21/08/09 אחרי חופשת לידה לפני חודש הודעתי טלפונית לבוס שלי שאני לא חוזרת לעבודה היום ה-16/06/09 שלחתי לו פירוט על הפיצויים שמגיע לי+ההסכם שהיה לנו שאני לא חוזרת לעבודה הוא שלח לי בפקס שאני חייבת לחזור לעבודה ולא הודעתי לו מראש 30יום ועל כן במידה שאני לא יחזור ינכה לי מהשכר מה אני יעשה???

שלום רב, בעיה רצינית מאוד, מדוע לא שלחת לו בכתב? לצערי הרב אם אין לך הוכחה על ההתפטרות אז הואאכן יוכל לנכות משכרך. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה