גיליתי שאני בהריון לאחר שפוטרתי

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

13/08/2009 | 16:16 | מאת: נעמה

שלום עבדתי במשרה מלאה במקום העבודה האחרון במשך 11 חודשים,פוטרתי וקיבלתי מכתב פיטורין כעבור כחודש גילתי שאני בהרין בחודש שני, כלומר הייתי בהריון לפני קבלת הפיטורין. האם אני זכאית לדרוש מהמעסיק שלי להחזירי לעבודה או לחילופין לתבוע אותו בגלל פיטורין בזמן הריון?

שלום רב, איזה יופי. בשורה משמחת. באשר לשאלתך, בהחלט כן ויהא עליו להחזירך. מאחר שלטעמי טיב נוסח המכתב חשוב ביותר הייתי ממלןיצה לך להיוועץ בעניין עם עו"ד העוסק בתחום זה. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה