לא פיטורין ולא משכורות

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

09/08/2009 | 12:01 | מאת: הילה

שלום ותודה, אני עובדת בעמותה מסויימת כבר 7 חודשים ב3 חודשים האחרונים במקום העבודה ובגלל אנשים מסויימים העמותה לא עובדת מכול מיניי סבות שלא בשליטתנו, וכבר 3 חודשים אנחנו בלי משכורות. אני בהריון החודש רביעי ולחזור לעבודה בקרוב זה לא באופק אני מעונינת לחפס עבודה אחרת אבל חוששת בגלל ההריון. רציתי לשאול מה אתם מציעים לי לעשות? ומה הזכויות שלי. תודה רבה הילה

09/08/2009 | 12:42 | מאת: הילה

שכחתי לציין פרט חשוב מאוד שאי קבלת המשכורות היא החלטה של בית משפט.

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה