עכו

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

06/08/2009 | 15:27 | מאת: שגית

שלום הינני שגית אני עבדתי במפעל כשנתיים וחצי ואז פוטרתי מהעבודה עקב צימצומים ולאחר ה18 הימים שמגיעים לי עקב ההודעה עזבתי והתחלתי עבודה חדשה לאחר שלושה ימים ב 21.5.09 וכעבור חודש בערך התגלה לי שאני בהריון כי הווסת האחרונה שלי היתה ב 20.5.09 אזי לא ידוע לי האם אני עדיין יכולה לדרוש את החזרתי למקום העבודה הקודם שלי כי לא אמרתי שם כלום לאף אחד כי הייתי במקום עבודה חדש אך מה שקרה זה שבמקום העבודה החדש כבר התחילו התלחששויות לגבי זה שאני בהריון אך לא רציתי לספר עד שאהיה לפחות בשבוע 12 להריון ומה שקרה זה שהיום פתאום במפתיע לאחר הגעתי לעבודה בשעה 9:00 התקשרה פתאום המנהלת ובקשה שאבוא והידיע לי שגם בגלל איזה שהים אידיוק קל וצימצומים פתאום היא מפטרת אותי אך אני לא ידעתי האם לספר לה שאני בהריון אזי הלכתי הביתה וברור לי שכנראה היא הבינה שאני בהריון ופיטרה אותי מה לעשות בנידון ואם זה מקובל במדינתינו אודה לכם מאוד על תשובתכם

06/08/2009 | 22:03 | מאת: רחל שחר

שלום רב, אני הייתי מנסה לחזור למקום העבודה הקודם ובמקביל מנסה לתבוע את מקום העבודה הנוכחי. אשמח לשוחח איתך עשאשוב מהחופשה שלי. ראי הודעתי למעלה. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה